Ont i hjärtat

Ibland glömmer jag för en stund vilken underbar hund jag har. Har jobbat så mycket de sista veckorna att all tid vi spenderat med varandra har varit en promenad här och en där. Han har varit hos mamma och pappa mycket och även hos syrran och brodern min. Han trivs ju hos alla dom, vilket är en jävla tur.

Ikväll hann vi inte cykla på eftermiddagen så vi var ut på en tur nu. Baltazar är så otroligt duktig på att hänga med cykeln och springer alltid lös runt sjön eller runt Långnäs udden. Det känns som att han känner att han har ett uppdrag, att springa bredvid cykeln och hålla fokus. Nu har han däckat i sängen!! Jag låter han få hållas, jag kan inte säga åt honom att hoppa ner ikväll. Han är värd att få mysa massor. Han är så underbar att jag får lite ont i hjärtat. Snart ska jag joina honom och ligga på spikmattan samtidigt som jag kollar på Rizzoli & Isles.



Ni är några som undrat, påstått och haft en uppfattning om hur jag är med/mot Baltazar. Ibland sätter sig era kommentarer i huvudet trots att jag vet att B mår bra och har det bra. Jag är inte världens bästa hundägare men jag ger honom allt jag kan. Vi går flera promenader om dagen, vi gör tankeövningar, vi tränar SÖK, vi cyklar minst 4 km per dag och vi gosas massor! Men vi borstar nog lite för sällan, vi använder sällan koppel, jag är strikt med maten dvs inge korv eller annat skit, jag tränar agillity när Jag känner för det och han skulle säkert kunna tränas av med att skälla när folk ringer på dörren. Men jag har valt att ha det såhär och det känns som att vi är nöjda. Har ni några åsikter? Behåll dom gärna.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Om du inte vill höra åsikter så ska du nog tänka om beträffande det här med öppen blogg.

2011-10-24 @ 00:06:59
Postat av: Malin

Nee!

Jag blir så arg på att folk anser att det är ok att ösa ur sig skit bara för "att de kan" eller vad fan det nu är.

Att en person har en öppen blogg ger inte människor rätten att hoppa på dem! Vad är det för idioti?

Ska man acceptera samma sak om man går utanför dörren? Bara för att man är utomhus så ska man tåla om folk kommer fram och säger elaka saker?



Jag blir så förbannad på sådant här.

Har man inget snällt att säga kan man vara tyst

Det brukade min mamma säga. Och ibland är det så jävla sant.



Jag vet att du är underbar med Baltazar Hanna. Tror många många inte alls spenderar så mycket tid med sina hundar. Speciellt de som är lite äldre och i vissas mening "färdiguppfostrade"

2011-10-24 @ 07:52:35
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: Kattis

Man får vackert acceptera att folk uttrycker sin åsikt på nätet såväl som när du går utanför dörren. Kan man däremot inte acceptera det får man ha en låst blogg och bo under en stubbe i skogen.



Det är tack och lov så det funkar i ett fritt samhälle, vare sig man gillar det eller ej. Vill man bo i ett samhälle där åsikter inte får yttras kan man flytta till rabiata islamländer.

2011-10-24 @ 14:49:05
Postat av: MalinÖ

Men det är en jävla skillnad att uttrycka en åsikt eller bara spy galla "för att"!

Vad tjänar man på att skriva ut ngt som "fan vad du är ful/kass/korkad"

Jag skulle tro; inget annat än att få projicera lite av sitt eget kassa självförtroende på andra..



Dock är jag helt för diskussioner eller funderingar.

Det är mer nätmobbningen (och irl-mobbing!) jag blir galen på..

2011-10-24 @ 22:30:38
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: Kattis

Ja, nej, jag har aldrig förespråkat eller utövat mobbing. "Fan vad du är ful" är inte en åsikt, även om meningsuppbyggnaden får det att se ut som en sådan. Det är bara ett försök att få sig själv att må bättre.

2011-10-25 @ 13:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0