What a day

Imorse åkte jag iväg för att mysa och gå en prommis med min vovve. Dock hade något blitt missuppfattat så jag åkte till fel hus och fel by. I och med att jag fått ett sms tidigare på morgonen där det stod "Baltazar har inte ätit och inte bajsat" växte paniken när jag gick från rum till rum och kollade efter en död Ballen. Dock var det tomt i hela huset förutom katten så då ringde jag hundvakten och var i upplösningstillstånd. Baltazar var lämnad hemma hos mig. Shit, med ett möte bokat klockan tio och klockan nu var nästan nio så var panik och stress det enda min kropp skrek. Jag tok körde till Bollnäs igen och hämtade upp min underbaring som var lika glad för det. En kisspaus senare var vi framme i Söderhamn 3 minuter över tio, tur att kamerorna var av.

Hade ett jätte roligt möte och ser fram emot vad det kommer innebära framöver. Eftersom jag hade räknat med att gå ut med Baltazar och sedan åka själv till Söderhamn för att gå på stan och sedan ta en härlig lunch på Furan så kändes det inte lika roligt att vända hemåt. Men jag svängde in en sväng på djuraffärn vid E-center, där hundar fick följa med. Sen var jag på ÖB en sväng medans Baltazar var i bilen.

Strax efter ett hämtade jag upp kidsen på skola och förskola. Sen har vi myst och lekt och ätit kiosk mat och sen skjutsat iväg stora på Sporthallen. Lillen och jag åkte hem och sitter nu framför tvn och myser med två koppar te.

Ballen nya hus var populärt även av boysen..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0