Fortfarande måndag

Känns som att det är långa dagar just nu. Mår liksom inte riktigt hundra och då är det lite jobbigt att leva. Idag har jag ont i huvudet. Har ätit glass. Fattar inte hur fan jag funkar. Vet så väl att jag fr ont om jag äter rent socker. Men även Hanna har fläckar, överallt skulle jag säga.

Nu har jag precis lagt mina små älskade syskonbarn. Vidar somnade p typ 7 minuter och Nils som är "stora killen" la sig själv. Jag orkade inte ens läsa en bok för Vidar ikväll, men han gnällde inte om det utan vända bara på sig och somnade när jag förde honom på ryggen. Jag blir så otroligt glad när jag umgås med dessa små guldklimpar! Finns det något bättre än barn i livet? Det är nästan så att jag vill hålla dom uppe någon timme eller kvartar till bara för att få mysa. Men det går ju inte, Nils har ju skola och Vidar är tröttis.

Nu slappar jag i soffan framför NCIS och väntar på att pappan i huset ska komma hem. Jag lär ju somna innan han kommer, men det gör inget. Skönt att sova en stund också. Sover sjukt dåligt nu när det är fullmåne. Pappa sa att alla går bananas nu på nätterna. Det kan jag tro, för jag känner väldigt väl av när det är fullmåne. Dock fattar jag inte att det var därför förrän någon upplyser mig om att det är fullmåne. Känner ni av månen?


Kommentarer
Postat av: Marlene

O ja, jag känner alltid av fullmånen. Jag brukar sova dåligt några nätter innan fullmånen, men det är inte så att jag har koll på när det infaller, men det är klart jag tittar i kalendern när jag har sovit dåligt och då är det en fullmåne på g :)

Vad har du gjort med dina ben? Dom är ju helt blå...

Sov så gott/ Marlene

2011-09-12 @ 21:17:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0