Min beställning på Bonprix

Jag provade att göra en beställning på Bonprix också. Har aldrig beställt därifrån tidigare, men någon gång ska vara den första. Tre plagg blev det. 400 kronor plus 50 kronor i frakt, helt okej!
99 kr                    -                    149 kr                    -                    149 kr

Kommentarer
Postat av: Anna

hoppas du har bättre tur med de än vad jag hade! beställde därifrån i julas o först var det fel färg, sen fel storlekar o sen tredje gången de skicka grejerna så hade de räknat fel på priset så att jag skulle betala för mkt!! kommer inte handla där igen....

2011-09-20 @ 19:17:44
Postat av: Marion

Jag har tyvärr också endast dåliga erfarenheter av Bon Prix.. När jag beställde så fick jag vänta i flera veckor på min beställning, längre än utlovat, och då var det ändå 14 arbetsdagars leveranstid, vilket jag tyckte var i längsta laget.. Men jag tänkte "fine, kläderna var ju iaf fina". Bara det att när dom kom så var en tunika jag beställt MYCKET längre än det stått, den var för lång att ha som tunika, och för kort som klänning, den gick typ lite ovanför fotknölarna, och sen beställde jag två par leggins/tights, och när dom kom så stod en lapp på dom att de jag beställt var slut så dom skickade två andra istället som var skitsnuskig kvalitet, dom satt jättedåligt, och jag var allmänt besviken.. Dom skrev även på lappen att om det inte var ok att de skickat en ersättningsvara så skulle man kontakta dem, och det kan du tro att jag gjorde.. Dom fick stå för returfrakten och makulera min faktura omedelbums, och jag kommer heller aldrig handla av dom igen.. Ursäkta bibeln :)

2011-09-21 @ 17:47:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0