Onsdag

Fan vad veckorna går fort. Hinner knappt med någonting. Imorse när jag vaknade kände jag mig inte alls i form för att jobba så jag sjukanmälde mig till Introt hos D. Jag sov någon timme till och gick sedan upp och ut med Baltazar. Vid halv 11 kände jag mig lite piggare och frågade då om jag kunde komma på en halv dag iaf. Det gick bra, så nu har jag gått min första intro hos min andra kund. Det är väldigt intressant och omväxlande att jobba som personligassistent. Jag gillar det hittills. Nu ska jag strax gå iväg och möta upp E för mitt andra jobb. Vi ska käka kebab och kolla på "Hur många lingon finns det i Världen?". Har ni sett den?

Kommentarer
Postat av: Marion

Håller med om att veckorna går fort, jag tycker bara att jag reagerar på att det är måndag och fredag, typ.. Jösses..



Vilket företag jobbar du åt? Har funderat på personlig assistent jag med, men hör aldrig något när jag söker, och har lämnat in "öppna" ansökningar till jag vet inte hur många företag, så jag vet inte.. Jag är kanske inte den dom söker :)

2011-09-21 @ 17:51:39
Postat av: Marion

Har förresten inte sett lingonen, men dom som sett den säger att den är underbar..



Jag måste be om ursäkt för mitt dåliga kommenterande, du kämpar och skriver och delar med dig av ditt liv, och det är sällan du får någon feedback... Men jag ska bättra mig! Älskar att läsa om dina resor, djur, diet (eller livsstil som jag föredrar att kalla LCHF sen jag provade den), shopping, och... Ja, allt du skriver om faller mig i smaken! Jag blir så glad av din blogg :)



Ha det gott!

2011-09-21 @ 17:53:13
Postat av: Anonym

jag har sett Lingon och tyckte inte om den alls. Se en bättre film istället!

2011-09-21 @ 18:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0