STALLET

Stallet är min prio ett alla dagar i veckan. Jag prioriterar mitt mående och det är så himla skönt! Idag ska vi dona med Dansa och sen tror jag att vi skulle ta en körtur med Lukas. Jag har en väldig tur som har hamnat i just det här stallet. Igår pratade jag om hästar med AnnaKarin som var med till Ljusdal. Hon hinner inte riktigt med sin häst. Tror ni att jag blev sugen på att låna den?! Galet sugen.

Men jag vill liksom ha hela grejen med stallet, roliga människor, intressanta hästar och sen självklart ha tiden att ta hand om "en egen häst". Måste klura på detta. Jag tror att syrran också är grymt sugen på att leva hästlivet igen. Känns som att alla i min närhet har blitt "smittade" av häst suget. Kul! Hästar är bara så himla härligt!
Jag vill liksom ha hela grejen med stallet, roliga människor, intressanta hästar och sen självklart ha tiden att ta hand om en "egen häst". Måste klura på detta. Jag tror att syrran också är grymt sugen på att leva hästlivet igen. Känns som att alla i min närhet har blitt "smittade" av häst suget. Kul! Hästar är bara så himla härligt!

Kommentarer
Postat av: Lina

Synd att vi inte hann köra idag. Vi måste planera in det snart! :)

2012-04-28 @ 18:24:44
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hästar är det bästa som finns! De gör underverk för din själ och oavsett hur man känner sig så får man alltid ett leende på läpparna när man är hos dem!=)

2012-04-28 @ 20:46:11
URL: http://sofiadorotea.blogg.se/
Postat av: Lilldjupa

jag å Bus vill också vara hästiga! <3

2012-04-30 @ 08:49:35
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: lina

Hanna, den där Anna Karin. Har inte hon sin häst kvar och vill låna ut? :)

2013-08-16 @ 12:19:40
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0