2012 januari till mars

Januari var en rörig men bra månad. Hade problem med magen och var lite halvless på att vara sjuk och utan vettig sysselsättning. Världens finaste Arvid föddes och Alma och Axel fick ett till syskon! Träffade en kille som hette Daniel en stund haha.. Inledde ett samarbete med Kvinnojouren. Hade ca 22 kilo kvar att gå ner i vikt, exakt likadant som nu med andra ord. Ville ha en förändring i livet och skrev mitt livs viktigaste blogg inlägg någonsin.
Jag lärde mig att stressa ner, ta det lugnare. Jag känner mig lugnare idag än jag gjorde för ett år sedan!
 
Hade fint hår, blev sjukt sugen på att färga lite mörkare och göra lite slingor nu!


Februari var en rätt tråkig månad om jag ska tyda min blogg. Jag jobbade och älskade varje minut. Mådde för övrigt ganska risigt. Ombyggnationen började och jag trodde att mitt huvud skulle sprängas flera gånger om. Jag längtade till oktober varje dag, då byggnationen skulle vara klar. Flydde till Stockholm och fina Hanna med kids. Ville inte åka hem.
Hade kidsen väldigt mycket för att förgylla mina dagar!
 


 


 
Mars var en jävlig månad där mitt mående åkte upp och ner hela tiden. Jag köpte bil, kamera och slösade friskt med slantarna. Jag var hundvakt konstant. Jag lyckades få med familjen till havet, havet är terapi på hög nivå. Var på fest och övade på att dricka vin, lärde mig fort:P! Jag var i skogen och i Växbo mest hela tiden. Djuren är där jag finner mitt lugn. Jag fick åka till stallet! Det var helt underbart!












Ser ni kärleken i mina ögon?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0