Förändring tar tid

Ibland kan jag tycka/tänka att jag är lika tjock som mitt tjockaste jag. Men det är ju inte sant. Jag måste ha saknat självinsikt kroppligt helt. För nu tycker jag att jag är tjock. Jag fattar inte att jag har vägt 40 kilo till. Men nu är det så att jag har typ stått still i ett år i viktnedgången. Sjukt. Alla mått har inte förändrats ett dugg, vilket många tror att de har. Jag vet inte varför jag inte har gått ner i vikt och jag vet inte varför jag inte gått ner i cm. Men jag vet att jag mår himlans mycket bättre nu, än för ett år sedan.
 
Hästarna har kommit in i mitt liv och Ja jag vet att jag tjatar om dom men det är mycket stalltiden som ger mig positivitet. Livet har fått ett nytt fokus ett till utöver att fokucera på maten, vikten, måtten. Det är ganska jobbigt att leva med tankar i huvudet att Jag inte duger hela tiden. Även om jag känner att jag duger som person så strävar man ju hela tiden efter att förändra sig själv vilket betyder att jag i grund och botten inte är nöjd.
 
Men ibland får jag peppa upp mig med hur långt jag faktiskt har kommit.
 
2009

2011

2012

Kommentarer
Postat av: Nina

Jag har bekanta som genom gastric bypass gått ner en hel del i vikt, vilket är suvuränt..men jag tycker inte riktigt att dom som gjort denna op "förtjänar" alla vad-duktig-du-är kommentarer.
Du har på egen hand lagt om din kost och lagt om ditt liv och gått ner en massa i vikt..DET däremot är jävligt strongt gjort.
Och du har kommit långt, även om inte du ser det själv så ser omgivningen det..du var fin förut men jävlar vilken pingla du är nu.. BRA JOBBAT.

Svar: Nina vet du att jag tänkte sluta blogga helt för ett tag sedan. Var så himla less på att alltid "hinna med att blogga". Men vet du hur mycket jag skulle sakna dig då? Du är väldigt flitig på att kommentera och jag älskar alla dina kommentarer. Just den dagen räddade du min blogg. Bara så att du vet är dina kommentarer är otroligt uppskattade. Du verkar vara en väldigt härlig och klok tjej!
Hanna

2012-12-14 @ 19:01:58
Postat av: Nina

Shit, jag blir alldeles rörd..(torkar bort en tår)
P.s tack för komplimangen (=tjej) ;)

2012-12-16 @ 03:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0