Nu köör vi

Känner mig riktigt pigg ikväll. En dag i stallet kan verkligen göra susen för en trött kropp och ett segt huvud. Har just klickat hem 20 olika grejer från Börjes. Det mesta är julklappar. Baltazar ska få nytt koppel, halsband, leksak, refelxväst och massa tandben. Katten får en ny sele, grön! hon har röd och svart redan. Visa ska få lite saker bland annat senskydd och ett svart schabrak, ville köpa ett rött men har inte hittat något utan fula kanter. En i stallet ska få två nya borstar, som jag saknar när jag borstar hennes hästar haha. Lillstallet ska få en grej som jag saknar där och som jag hoppas ägarna låter mig sätta dit. Sen blev det lite skrot till mig.
 
Tänkte lägga mig i soffan och kolla på Crime night ikväll men är för rastlös, blicken glider bort, letar något roligare, mer händelserikt. datorn har gått på högvarv.

Baltazar är ju världens sötaste. Han älskar sina tandben, det måste vara som det godaste godis vi människor vet. Jag hade lämnat honom hemma hos grannen häromdagen när jag var bort och då gav jag med ett ben. Hon var helt beskymrad när jag kom och hämtade honom igen "Han fick benet men jag har letat det överallt, han måste ha gömt det!". Nja han har nog ätit upp det sa jag och hon trodde tydligen att det var ett sånt hårt segt ben så hon hade letat och letat. Baltazar äter ju upp ett sånt där på 1 minut.
 








Katten ligger alltid bredvid mig och kurrar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0