Måste få ur mig

Tjuvåt lite(för mycket) choklad under tiden jag slängde ihop chokladmoussen så den får nog stå i kylen tills imorgon. Tidigare idag tänkte jag skriva ett inlägg om Kvällsöppet som var igår. Men jag tycker inte att det är värt det. Det känns helt orimligt att ha en debatt med några LCHFare som är skit påt! och sen några experter som inte ens har kollat upp vad LCHF kost är för något. Jag skulle vilja se en debatt med pålästa människor på båda sidor. En person som verkligen vet vad man äter på LCHF och som ändå påstår att det är fel, en extrem diet och dåligt för kroppen. Den dagen kan jag börja lyssna på experterna för just nu verkar dom inte ens veta att man får äta annat än kött och fett. Tråkigt för då kan jag inte ta deras påståenden på allvar.

Sen att ge barn strikt LCHF är kanske inte det allra bästa(jag vet inte) men att påstå att Det är barnmisshandel men att göda barn med socker(kakor, godis, dricka) och massa skit inte är det känns ju helt orimligt. LCHF kost är ren mat som ger bra näring till kroppen och som gör att jag mår bra. Hur kan det vara fel? Jag hade gärna gått på LCHF kost när jag var 12 år för att slippa alla tjockis år fram till nu. Det finns inget extremt med LCHF kost. Nu lämnar jag det ämnet.


Jag fick en kommentar igår från någon utan mailadress så jag väljer att svara här, hoppas du kikar in här och ser det.

Anonym om Kroppen och knoppen:
Du skriver att du förstört din kropp hur menar du då? Har du ätit dig tjock eller har du "alltid" varit stor? Vad beror det på isåfall? Mycket frågor, men grattis till viktminskningen, bra jobbat!
"Anonym om Kroppen och knoppen:
Du skriver att du förstört din kropp hur menar du då? Har du ätit dig tjock eller har du "alltid" varit stor? Vad beror det på isåfall? Mycket frågor, men grattis till viktminskningen, bra jobbat!"

Svar: Eftersom jag har varit så tjock så har jag ju töjt ut min hud överallt och på så vis förstört min kropps utseende.Jag har varit tjock sedan jag var barn.


Sen måste jag ju ha ätit mig tjockare och tjockare för varje år. Tror dessutom att min kropp har väldigt dålig förbränning och troligtvis något knas med ämnesomsättningen. Jag avskyr dock sprutor så jag har aldrig kollat upp min kropp.


Jag vet inte vad min tjockhet beror på. Det enda jag vet är att LCHF är den enda diet som jag verkligen har kunnat "leva med". Jag kan verkligen se att jag kommer att lyckas nå mina mål vilket jag aldrig har gjort med viktklubben eller någon annan diet.

Tack! Jag blir alldeles lycklig av alla fina kommentarer!!

Ps Helene ni läsare kan alltid maila mig på [email protected] .
Vikt har jag aldrig skrivit på bloggen. Längd är 188 cm.

Kommentarer
Postat av: Helene

Hej. Försökte se vilken startvikt du hade men kunde inte hitta det. Inte heller längd. Känns som jag har massa frågor jag vill ställa , men vore bra med mer privat ställe för frågor. Har du ingen sån funktion här eller det kanske inta kan fixas ?

2012-02-14 @ 20:23:20
Postat av: sanna

det är heeeelt galet vilken skillnad det är från de gamla korten och idag, ditt ansikte speciellt eftersom dina fina drag kommer fram så mkt nu=)

2012-02-15 @ 21:11:47
Postat av: Anonym

Vilken resa du gjort! Jätteduktig. Du har fått ett helt annat uttryck i ansiktet framförallt. Kul o se!

Fortsätt kämpa!

2012-02-19 @ 12:06:37
URL: http://stiliis.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0