En bra tisdag

Har träffat Arvid för första gången idag. Tänk vad söta bebisar är. Arvid var jätte vaken och urcharmig. Efter lite mys på golvet och i soffan tog Marie och jag på oss vinteroutfit och tog en promenad runt Ren. Så skönt! Fick ur oss massa saker vi stört oss på sen sist och massa motion på köpet. Det går så himla lätt att promenera med Marie. Tiden bara flyger iväg.



Efter det åt jag middag på City med E. De ska göra om på den restaurangen. För det första får man nu menyer vid bordet och beställningen görs vid bordet, något nytt. Sen ska de tydligen ha lite mer musik underhållning och även kareoki längre fram i vår. En jätte trevlig karl berättade massa och jag tror att det kan bli bra! Riktigt bra faktiskt. De ska även byta namn till något "roligare". Jag fick inte veta, men jag ska snoka nästa gång jag är där.

Sen åkte jag till Johan en sväng och träffade honom och mamma. Gillar verkligen hans nya lägenhet. Nu ska vi planera in en resa i vår. Typ maj. Har ni några tips? Jag vill åka till Sicilien, Italien. Verkar himla fint där. Tror inte Johan bryr sig så mycket om vart vi åker.

Sen tänkte jag fråga er om ni har något tips på All inklusive resor? I höst ska vi åka två vuxna och två barn. Ska finnas barnpool, lite utflykter, gratis internet och vara fin strand och inga maneter! Inte så höga krav men ack så viktiga. Så ge mig tips nu!

Kommentarer
Postat av: Marie

Men ååh va fint!!!!!!!

2012-02-01 @ 18:54:44
URL: http://marranlarssons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0