...

Det är svårt att ändra sitt invanda beteende det är lättare att stänga av och återgå till det vanliga. Jag är inte bra på att chansa. Jag är bra på mycket annat men tryggheten i att ha allting som det alltid har varit är mer lockande för mig. Några av er säger att man måste chansa för att vinna. Frågan är om det är värt det för mig. Min kropp är nervös och jag mår lite halvt illa av tankar som far omkring och saker som händer i mitt liv. Jag känner mig orolig och underlig och allmänt konstig. Vad händer, om nu något händer och jag inte har kontroll? Jag kan väll ändå inte dö även om hjärnan gärna vill få mig att tro det ibland. Hmm nä vad kör vi på.. en dag i taget! ?

Jag vill få en snikepik av hur mitt liv ser ut om 3-6 månader.. så jag slipper chansa.. haha.. Synd att det inte funkar så. Jag flyr till jobbet och in i böckernas värld istället. Imorgon jobbar jag, sen har vi en middag inbokad och sen kanske jag börjar läsa "Sjöjungfrun" av Camilla Läckberg. Predikanten tog slut idag, den var bra såklart men det var nog den minst braa av alla Camillas böcker som jag har läst.

Kommentarer
Postat av: Anna

shit va snabbt du läste ut predikanten!! haha jag började läsa den för 2 månader sen o är bara på sid 104.. :P har ju tagit väldigt många pauser, men ändå tycker den är såååå seg :/ synd för Älskar hennes andra böcker, så ska kämpa på ;)

2012-01-06 @ 23:40:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0