Mitt fokus är att andas med munnen stängd..

..annars gör det så himlans ont i halsen, eller ni vet där näsan och halsen går ihop. Det känns som att jag ska svimma, är helt klen. Jag har eoförsig inte ätit något mer än två köttbullar och en tesked jordnötssmör idag. Kan ju vara därför. Jag tvättar nu och nyss när jag reste mig upp så svartnade det för ögonen och jag tänkte "fan om jag säckar ihop nu, Vad bryter jag då? Jag orkar inte!!". Men sen så försvann det. Ibland glömmer jag av mig med andningen och då tar det flera andetag innan jag åter är smärtlindrad.

Har ni Twitter eller? Snacka om att folk har underliga åsikter och tankar. Känns som att jag följer helt fel personer. Jag följer några jag känner och sen bara massa människor som är kända för någonting eller bara ändå. Tex skrev Bingo Rimer "Tack Anna Wahlgren" och sen var det en bild på ett badande barn och så stod det "Att Ringo badar varje dag som en del i sin dagliga rutin. Är tack vare Anna Wahlgren.". Är inte det varje förälders ansvar att ha det som daglig rutin för sitt barn? Det låter på honom som att det är något out standing att bada sitt barn. Lite förnedrande skulle jag tycka att någon måste lära honom att bada sitt barn? Jag läste i tidningen om att hon hotat att strypa ett barn om hon inte ändrade sitt beteende, är även detta något människor som inte tänker själv tycker är en bra metod och tar efter? Fruktansvärt.

Känner att jag mest blir tjurig och lättirriterad när jag inte är pigg. Snart måste jag hämta den där fördjävliga tvätten också. Jag som älskar att tvätta i vanliga fall.

Jo jag måste kolla med er, är det konstigt att som 13-14 åring gå på hemma fester som det finns alkohol på? Det vet jag att jag gjorde när jag gick i 7an och 8an. Men det är tydligen någon som är svinupprörd över att "barn" får ha sina drogfria discon på Tranan, i en drogfrämjande miljö. Jag vet att på dessa discon har de ju koll på ungdomarna som kommer och som får gå in. Jag skrev på Twitter att det är väll bättre att dom är drogfria på Tranan än på hemma fester med alkohol. Men det är kanske bara jag som antar att om man inte gör det ena så gör man det andra?

Kommentarer
Postat av: Malin

Det är definitivt fel om barn i den åldern dricker alkohol tycker jag. Gjorde inte jag, men när Gymnasiet började gick det utför..

Jag tycker inte tranan är drogfrämjande men till exempel spenderade kommunen massa miljoner på Kulturhuset, kunde väl vara bra om det användes?



Föräldrar borde verkligen ha bättre koll på sina ungar också!

2012-01-19 @ 21:13:52
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0