Bryr sig gud verkligen om kläder

Jag tror inte det. Jag tycker alltid synd om alla kvinnor från vissa länder som har massor med kläder på sig under sommaren. Jag fattar inte syftet. Eller alltså jag har ju kunskapen om att de inte får visa sin hud men frågan är vem som har hittat på det. Om nu gud finns är det då han som kommit på den brilljanta ideén eller är det vi människor som lagt i våra värderingar? Och om man nu måste för att det är guds vilja. Vad händer om man inte gör det? Hamnar man i helvetet? Eller vart de nu hamnar om man tror på en annan gud. Och hur är reglerna där? Om du lever som gud lär så hamnar du i himlen. Annars helvetet. Men hur länge måste man tro och leva så som gud vill? Inte en livstid iaf. Ett år? En vecka? För i såfall kan man ju leva som vanligt och sen timmen innan man dör blir troende och sedan hamna i himlen?! Fast hur blir man troende som döende? Om man liksom håller på att dö så känns det som att det är mer rimligt att sluta tro på gud.
 
Hmm ja nu åter till kläderna. Vad är grejen? Är det verkligen rimligt att låta människor leva inbäddade i massa lakarn och kjolar i 25 gradig värme? Har vi inte kommit längre än såhär? Kan man inte tro på gud och ändå få ha vilka kläder man vill? Fast jag vet också att de har valt att ha dessa kläder men det TROR jag enbart är på grund av gamla seder och rädslan för vad som händer annars.

Sen undrar jag en sak om det här himmel och helvete. Om man som mig lever ett ganska vanligt liv, är det verkligen rättvist att sätta mig i helvetet med mördare och annat löst folk? Vilka i dagens samhälle hamnar i himlen?

Köpte en klänning som jag ska strosa omkring i här hemma. Älskar långklänningar men är alldeles för tjock för att ha dom ute bland folk.. men denna kan nog få följa med på en eller annan kvällsprommis. En lång kofta över så döljs ju alla skavanker!!

Kommentarer
Postat av: Ellida

Och sägs det inte att Gud förlåter allt?! ;)

Svar: Jag vet inte, jag är inte så påläst.. :P
Hanna

2012-07-07 @ 23:50:11
URL: http://augustidrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0