Du räddade mig idag

Idag när jag var på Furuvik som kom det fram en trevlig tjej som läser den här bloggen. Alla jag var där med satt och åt glass och slush. Solen sken och jag kände och sa högt, Nää gud vad gott med en glass. Jag har faktiskt bestämt mig för att jag kan unna mig en glass ibland nu i sommar. Galet, jag vet. Men man måste leva lite också, vissa åker berg och dalbana och jag äter någon glass.

Men precis när jag hade sagt det så kom du fram och pratade! Jätte uppskattat men jag blir så himla paff att ni läsare som jag ser på statestiken kikar in här finns i verkligheten! Min syster sa eftråt att jag kunde ju iallafall ha sagt att det var roligt att du läser bloggen. Så jag gör det här! Jag tycker att det är kul att du läser Min blogg och jag tycker att det är ännu roligare att du vågar komma fram och säga hej! Mer sånt! Då måste ju jag skärpa mig och hålla mig på banan:P.

Det blev iaf ingen glass. Skulle kanske inte ha blitt det iaf. Men hur blev det med all din choklad? Var det din? Äter du LCHF eller är du bara intresserad? Vad åt du på Furuvik idag? Jag åt sviiingod pepparlax med romsås nere vid havet på en filt!

Jag vid havet igår..

Kommentarer
Postat av: annsi

Hej Hanna :)Vad kul att du skrev om mig på din blogg:)) Visst kan man unna sig en glass i bland de eju sommar;) Jag har ätit lchf i ett år!!! Gick ner massor i början!! men har gått upp en del:( måste nog sluta med grädde i kaffet;) men annars mår jag jätte bra med lchf!!!Under sommaren har de blivit lite fusk i bland;) Jag åt en kycklingsallad!!! den var sådär!! De du åt lät jätte gott! Chokladen hade min son vunnit:) men norpa en liten bit igår,de är ju sommar;))) Ha de bäst!!!! kramar annsi..

2012-07-27 @ 17:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0