Im back

Nu har jag strukturerat upp livet lite igen. Det känns skönt. Ikväll har jag haft en ensamkväll i fulkläder. Jag är glad inifrån, sitter här med ett fånigt leende på läpparna. Nästan som om jag skulle vara lite kär. Kul. Har tänt en massa ljus och ska nu rensa bland alla mina grejer och byta sängkläder och diska. Har precis städat toaletten med klorin, herregud va starkt det är. Har köpt en ny hylla till alla dysch grejer. Super fräscht och fint. Men detta är andra dagen i rad som jag inte har haft varmvatten utan fått duscha i isande kallt vatten. Det är ju typiskt att det är de dagarna jag verkligen behöver duscha. Men jag är inte på gnäll humör idag. Jag är "tar allt med en klackspark" humör. Vilket betyder att jag är lite mer mitt rätta jag igen.
 
Baltazar är helt veck, han var ju med på promenaden idag i värmen. Nu har jag äntligen hittat en LCHF kladdkaka som verkar okej!! Ska göra den någon dag snart.. på söndag kanske.
 
Imorgon ska jag förhoppningsvis till Havet och njuta hela dagen och sen kolla på när Lina hoppar Tage och sen ska vi få hälsa på den nya hästen i stallet. Jag är laddad för allt just nu. Och denna vecka är trots allt ganska hektisk. Imorgon kommer jag säkert hem vid 21. På torsdag ska vi till Furuvik med jobbet så då kommer jag säkert hem efter fyra när jag egentligen slutar iallafall, kanske att jag kan hoppa av i stallet då på vägen hem. Fredag jobbar jag bara dag sen har Sara sin 25 års fest som jag vill på men jag ska se om jag orkar kanske vill vara hemma med Ballen och slappa. Lördag är det jobb och så även söndag men jag hoppas att jag ska till stallen då!!. Sen äre måndag och jag börjar den veckan med ett dygnspass.. haha.. Sen kanske jag ska ta hand om Bronzac på tisdag när jag slutar och sen ska vi på Räkfrossa, så långt har jag kommit i mina planer. Sen jobb onsdag, jag har ingen aning vad som händer efter klockan 16 då när jag slutar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0