Ledig

Nu är jag ledig i hur många timmar som helst.. Frågan är bara vad jag ska göra med alla timmar. Ikväll är frågan om jag ska gå ut på Parken, mysa med hundarna och sova tidigt eller åka iväg på myskväll. Klockan är snart sju.

Idag åt jag middag baklänges. Nyss glass, snart grillad kyckling med squashsallad. Glassen blir sådär tycker jag. Goda smaker men jag blir bara mer sugen på vanlig glass. Sen blir den ju lite frostfrysen ni vet. Inte krämig och bra. Lång tid tar det också och kladdigt blire. Hmm när jag är nog ingen hemma glass människa iallafall.

Imorgon ska jag ut och hurta i stallet med Lina, Lina säger att jag måste träna så då läre jag väl de då. Ska ta med Nikedojjorna så att det går lättare iaf. Det värsta är att när jag går mycket, alltså typ 2-3 timmar så får jag knas i knäna och det vill jag inte. Så jag får hitta en mellan nivå på det här med träning. Skit tråkigt är det också.

Kanske ska satsa på att gå ut ikväll iaf, för då står jag ju upp massa timmar iaf haha.. Häromdagen gick jag och Johan runt grustaget med alla hundarna. Han tog ingen för det var ju jag som tagit med dom.

Finaste kortet knäppte han också.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0