Mys

Har haft en mysig eftermiddag i stallen med Linda och LinaLinda red Bronzac och Lina jag och Baltazar promenerade. Sen åkte vi till Dansa och gänget och gick en promenad genom snårbuskar och vattenpölar.
 
Nu ska jag diska och plocka ihop en massa innan jag går en långpromenad med Christine och kanske Anna. Sen ska jag sova och ladda för en jobbdag imorgon. Vet ni att jag tog bort min första fästing igår kväll. När Baltazar skulle ha kvällsgoset i sängen så kände jag den.. Åhhhh så vidrigt. Men jag drog bort den med en pincett och eldade upp den jäkeln. Nu ska jag köpa en sån där ta bort fästing snara. Vi var inte ens ute mycket igår, inte i högt gräs iaf.

Jag undrar om min tv håller på att gå sönder, ljudet försvinner ibland. Det är först då jag märker att den är på. Jag har gjort en annan lite rolig men fruktansvärt skrämmande grej idag. Får se om det går vägen, då berättar jag såklart.

Vad har ni gjort idag? Ni som undrar vad jag har ätit typ jämt. Idag har jag ätit Finncrisp i mängder och ett sånt där foliepaket som jag gjorde häromdagen.. med lax, sparris, squash och svamp. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0