Rensar igen..

Alla djuren vill vara med och snosa på alla prytlar jag har. Har lagt ut massa grejer på Köp och Sälj Bollnäs och på en kvart har jag sålt tre grejer för en hundring. Så nu var timmen jag lagt på att rensa betald. Men jag hittar så mycket sjuka grejer. Jag är en samlare av rang. Har en väckarklocka som lyser och kvittrar. En penna som är en radio. Massa servetter, jag använder aldrig sånna så varför har jag ens köpt dom?! Det sjukaste är ändock..
Bantingspiller.. trodde jag verkligen att jag skulle gå ner typ 60 kilo av dessa?! Snacka om desperat. Jag gick inte ner någonting av dom, för alla är typ kvar i förpackningen. Sen hittade jag en MP4 spelare.. Vem använder en sån i dagens läge? Jag sparade den dock även denna gång. Det är ju inspelning på den så jag tänkte att mormor och morfar kanske vill ha den. Min morfar spelar ju dragspel på ackord, alltså han lyssnar och sen spelar han likadant inte efter noter.
 
The rensning goes on..

Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

jag använder min mp4 typ jämt... whats wrong with that???????????? KRAM

Svar: Jahaaa, jag trodde man använde mobilen till samma saker nuförtin:)
Hanna

2012-07-19 @ 16:16:33
URL: http://www.lindaallstar.blogg.se
Postat av: Em

bra du rensar och är duktig! skulle en annan behöva oxå, men jag orkar inte hähä ;) ååå dragspel är ju så himla mysig musik!

2012-07-20 @ 23:47:42
URL: http://www.emmachristines.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0