Härlig dag

Jag har kommit över förlusten av bilen nu. Jag hatar bara människor som säger "det är bara en bil, det kunde ha varit värre, det är ingen som har dött". Grejen är det att igår blev jag sjukt provocerad av dessa meningar. Bilen är min frihet, det kan inte ha varit något värre med just bilen för det kostar typ lika mycket att laga den som jag skulle få för den om jag sålde den och jag fattar inte att man jämför en trasig bil med att någon människa har dött. Men idag har jag liksom accepterat att den är borta och död och skrotad, minus några för många tusenlappar men vafan livet går vidare. Får ta på mig några extra extra pass och tjäna ihop till en ny bil. Det är tur att jag har ett jobb, ett helt underbart jobb.
 
Idag känns allting bra. Eller jag tycker att det är skit tråkigt att Lina övergivit mig så jag inte får åka till stallet men i övrigt känns allting bra. Nu ska jag åka med skrotbilen till Växbo och hämta min finaste vän i världen. Sen hoppas jag att jag får skjuts hem.

Var in på ICA idag och hittade dessa underbaringar!! CELSIUS I BOLLNÄS det var inte en dag för tidigt. Herregud va efter dom är här uppe. Nu slipper jag dock åka till Stockholm för att köpa upp ett lager! Just nu 2 för 40 kronor. Annars kostade dom 20:90.. haha.. jag fattar inte varför man går på sånna där dumma rabatt erbjudanden som inte ens är bra. Men men jag dricker apelsinen nu och det pirrar sådär läskigt i tungan och jag kommer snart vara piggelin.


Kommentarer
Postat av: Lilldjupa

Vad är det där?!

2012-06-27 @ 06:24:07
URL: http://malinspng.blogg.se
Postat av: Lilldjupa

Förresten förstår jag dig med bilen. Va fan, att bilen går i graven kan vara otroligt tungt. Det finns inte alltid kommunaltrafik, handlar en är det ofta tungt att bära. Du är helt beroende av andra eller att passa tider. Och alla pengar! Kram

2012-06-27 @ 06:25:24
URL: http://malinspng.blogg.se
Postat av: BR

oooooh nu måste man ju prova dom berömda celsiusdryckerna å! :)
20 spänn styck låter dock lite väl dyrt..

2012-06-27 @ 10:58:23
Postat av: Em

jaa jag undrar oxå vad celsius är för typ av dryck :) aldrig sett förut! åå är bilen i bilhimelen nu? trist! jo men man får ju en särskild relation till sin bil ändå så det är tungt!

2012-06-28 @ 20:12:53
URL: http://www.emmachristines.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0