LCHF smittas

Det är så roligt att jag påverkar människor att börja på LCHF. Så många i min omgivning vill testa LCHF. Igår sa min mamma att hon "ska testa" Lchf i två veckor. Min bästa kompis pojkvän har börjat testa LCHF nu för att bli av med några kilon. Det är faktiskt roligt att folk ens ger det en chans. Att människor litar på mig mer än motståndarna är skönt. Jag tror att alla människor i min omivning märker att jag mår så mycket bättre i kropp och sinne när jag går på LCHF.

Sen finns det så mycket info om LCHF ute i samhället också men jag tror att det är lättare att ge det en chans om man har någon som man känner som lyckats! Sen tror ja att det är himla svårt att börja med LCHF på egen hand nu för det finns så mycket felaktig fakta ute och snurrar.

 
Jag blev så paff häromdagen när jag läste en kommentar som var på frågeinlägget.. det stod "Är det svårare att ha motivation nu när du är smal?". Jag ser mig inte som smal. Blir chockad av att någon kan se mig som det ens. 

Kommentarer
Postat av: Malin

Det som gör att jag inte vill prova lchf är hur man mår om man "fuskar". Om jag äter mkt godis en kväll, visst jag kan få lite ont i huvudet eller magen.
Men går en strikt på lchf och äter en smörgås verkar hela kroppen braka ihop!!
Läser så mkt positivt om lchf, men sedan att ett enda snedsteg gör en på dåligt humör/ kass i magen/ huvudvärk osv i typ flera dagar!
Så orkar inte jag ha det. Skulle jag bli tok-sugen på en macka vill jag kunna äta det utan att bli sjuk på köpet..

2012-06-11 @ 21:25:03
URL: http://Malinspng.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0