Upp och iväg

Är trött men glad. Kommer att bli en hektisk dag med massa roliga inslag. Strax tar jag och Ballen en promenad till Malin på examensfest! Om några timmar åker vi på något sätt vidare mot Växbo och en toppen kväll på Grilldansen! När vi kommer därifrån är oklart, sist tror jag att jag kom därifrån vid 4.

Just nu sitter jag i soffan och funderar på vad jag ska ha för kläder. Har druckit en och en halv liter bubbel vatten direkt ur flaskan och känner mig ganska fit for fight igen. Eller alltså det var ett ordspråk bara jag kommer inte att bråka någonting alls idag. Ska heller inte gå emellan något bråk.

Jag gjorde en riktigt idiotisk grej igår också. Hade glömt bort den inatt när jag kom hem. Men jag kan lika gärna erkänna för jag är inte alls en bra människa alla gånger heller. Grejen var såhär. Jag stod på dansgolvet och pratade med syrran och dom och blir nersprutad av öl bakifrån. Jag vänder mig om och ser att två tjejer håller på och bråkar. Den tjejen som stod med ansiktet mot mig var den som kastade ölen på mig. Jag blev skit arg och tog upp ölflaskan som hon släppt på golvet och hällde den över henne. Hon var skit arg och tyckte väl inte att jag skulle lägga mig i deras bråk, men då sa jag "Men nää men då skulle du väl inte ha sprutat ner hela mig med öl heller, jag skiter i vad ni är osams om men håll det mellan er då". Jag var omogen som fan. Jag hatar dock att bli nerkladdad.

Trackback
RSS 2.0