Ja

Mitt liv är djurfyllt just nu och kommer vara det ett bra tag framöver. Djur har alltid varit en stor del av mitt liv och kommer alltid att vara. Så ni fina människor som tycker att jag har blitt förändrad har fel. Det är bara det att jag inte skrivit så himla mycket om djur förut. Just nu är jag ju istallet typ tre dagar i veckan och ledig mycket därav mycket tid med Baltazar och andra hundar. Fåren hälsar jag ofta på när jag är "hemma" i min by och varför jag skriver om det just nu är därför småttingarnas tid är här.

Jag mår så himla bra när jag är med djuren och tänker att ni kanske kan få lite utav det när ni kikar in på min blogg. Känner ni inte hur jag blir lyckligare?!

Men mitt liv är inte bara djur även om man kan anta det om man inte känner mig. Nu ska ni få veta vad jag har gjort idag och inga bilder från stallet.

Jag var till Edsbyn och köpte en cykel med syrran. Att åka till Edsbyn är om att komma till en annan värld. De pratar så brett och underligt. Jag fattade inte vad dom sa de första fem minutrarna, sen började jag hanka mig fram. Hur är det möjligt att det är så stor skillnad motför här i Bollnäs? Jaja sen var jag hem och laga kyckling med squash som jag tog med i en burk till lekparken där jag var med Linda och Mille. Sen var jag hemma och donade lite. Sen shoppade jag en jacka på stan. Sen åkte jag till stallet. Men eftersom jag tycker stallet är det roligaste att berätta om för er så blir det de jag skriver om i normala fall.


Japps jag har gjort naglar också.. någon som frågade det..
Mer av annat i bloggen och mindre djur??

Kommentarer
Postat av: Lilldjupa

Jag tycker om att läsa om djuren (:

2012-03-21 @ 09:34:47
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: Sanna

fina naglar!=) hoppas allt går bra med träningen trots knät o sånt trubbel.

2012-03-22 @ 09:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0