Lång och innehållsrik dag

Vaknade starx före sju och väntade på byggarna. Det innebar sågning, hamring och oljud när dom kom hit så då tog jag och Baltazar en promenad och skjutsade en granne till tåg stationen. När vi kom hem bytte vi gardiner, slängde lite blommor som jag lyckats döda, åt lax och borstade bort massor med underull från Baltzar.

Sen blev det Förhäxad och efter det åkte jag till Marie och mös med bebisen lite. Blev såklart kvar några timmar som vanligt. Hämtade upp Baltazar, bytte om och åkte till stallet. Det är donnan här under som jag någon gång ska försöka lära mig att rida på igen haha.. Hon är super snäll och ganska låg. Det känns som en evighet sedan jag red senast. Har inte en susning om hur jag ska lyckas ta mig upp på stackarn. Men några kilon till ska helst bort.




Efter stallet åkte jag till byn för lite kvalitetstid och information. På fredag flyttar jag dit för några veckor. Är så himla trött på oljudet här hemma och tänkte ha lite härliga middagar där hemma. Nu har vi fått massa fler lamm också, längtr efter lite lantliv!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0