Nöjd!

Jag är himla nöjd med dagen idag! Haft massa bra timmar i stallet med en ganska speedad Dansa som verkligen ville Dansa idag haha.. Fick massor med fina bilder men dom är på Linas kamera. Ikväll har jag varit på ett möte med föreläsningar om Polisens arbete i samband med olika brott och sen information om Heders brott. Så himla intressant och jag blir så förbannad på att jag är så hjälplös och inte kan göra något vettigt för att hjälpa till. Idioter. Gaaahhh. Men det är bra med kunskap!

Jo just det, ni kommer ihåg glassen jag la ut här? Den blev väldans poppis. Minst 10 personer har frågat om den. Och mina svar är, Nej jag har inte ätit den, Nej jag vet inte vart den finns att köpa och Jaa den verkar verkligen sviin god! Min fråga är, är det någon som smakat den?? Jag har hittat en ny frestelse nu. Kladdkakeglass. My gooood! Nästa fusk tillfälle då blire glass i stora lass kan jag nästan lova!


Min vidriga granne röker inne och det stinker i hela trappen. Nu börjar skiten tränga in i min lägenhet. Jag hatar rök lukt. Nu ska vi sova.. är helt tom på energi.

Kommentarer
Postat av: lina

Haha Baltazar visar sin snyggaste sida ser jag! Jag ska skicka bilderna så fort jag kan, har haft främmande hela kvällen.

2012-03-22 @ 23:20:02
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Lilldjupa

usch, äckligt med folk som röker inne i sina lägenheter. Är så avis på dina stall-timmar, saknar att gosa in näsan i en hästs man och lukta på halsen! Naaww

2012-03-23 @ 21:44:17
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0