Lång söndag

Shit vilken lång dag. Orkar knappt tänka på vad jag har hunnit med idag. Idag fyller Dansa 2 år och jag har inte varit dit och grattat henne, skäms. Men jag får nog träffa henne imorgon! Kollade nyss på Big Brother, Jennifer åkte ut, Bra! Jag vill dock att Marcelo ska åka ut, ett riktigt svin. Har svårt för kalla riktigt genom elaka människor. Har hunnit med några avsnitt Lie to me också, en underbar serie. Man lär sig se när folk ljuger eller undnhåller något och det är sjukt spännande!

Jag hade tagit helt fel på vilken vecka som kommer. Galet! Jag som ville göra allt som händer nästa vecka liksom. Men men jag får vänta och ta den här veckan först då.

Idag har jag ätit lite konstigt.
Frukost, 2 chokladrutor, en skål pistagenötter.
Lunch, typ inget tror jag.
Middag, ostchips med räksallad.
Kvällsmål, lite för många valnötter haha.. så gott!!

Vi hann till byn en sväng idag också. Härligt med sol och hela familjen var ute och donade. Dock bjöd mormor på middag, skinkfrestelse, så jag åkte hem. Rista fick komma ut och socialträna lite. Använde ett strypkoppel och hon är inte alls van det, drar som en idiot så jag lära ta av det så hon inte skulle dö i min hand. Hon gick riktigt bra så länge vi inte såg någon människa eller djur. Hon är en riktigt jobbig hund alltså. Hon tjongade in sitt huvud i mitt när jag låg på gräsmattan idag så jag har sjukt ont på högra sidan på pannan. 

Jag har tur som äger världens finaste och lugnaste vovve..


Det börjar bli lite fart på Sockerfri men söt ändå gruppen på Facebook!! Kika in ni med och peppa och deppa med oss!! Så himla roligt med andra som går på LCHF!! Jag blir galet peppad! Sen är man i så olika stadier. Jag är ju en "gammal i gamet" tjej men som ändå har sjukt många kilon kvar att bli kvitt. Ska berätta om min diet plan nå tag framöver också. Gonatt alla fina!

Kommentarer
Postat av: Josefina - STOR BLIR LITEN

SV: åh tack!! :) äter du LCHF? kram

2012-05-07 @ 00:06:42
URL: http://storblirliten.blogg.se/
Postat av: Josefina - STOR BLIR LITEN

SV: okej, hur länge har du gjort det? vad äter du till frukost? har så svårt att komma på recept från LCHF till frukost..

2012-05-07 @ 21:56:39
URL: http://storblirliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0