Söndag 6 maj

Nu har jag jobbat klart för den här helgen, men jag jobbar ju tre helger på rad framöver. Tycker det funkar bra att jobba helg men det är lite tråkigt att man missar mycket eftersom många fler är lediga på helgerna. Det känns som dagen idag har varit hur lång som helst. Har inga direkt planer för dagen heller. Tror jag packar in oss i bilen och åker till byn så vi kan vara ute i solen och mysa. Slänger nog med några kycklingburgare så kan vi grilla dom ikväll. Älskar livet på landet, det är så enkelt och stort där. Soliga dagar dör jag litegrann i min lilla lilla lägenhet. Vill ha ett stort kök med massa utrymme och ytor!!

Igår klippte jag av mitt hår. Jag brukar göra det själv. Men igår råkade jag klippa liite för mycket. Håret fram på huvudet når inte till hårtoffsen så allt hår blir fluffigt och åker fram hela tiden. Grymt onödigt. Men håret är jätte slitet och dött(jag kallar det dött men Lina säger att allt hår är dött, men ni fattarva? väldigt slitet och lockar sig inte längre, det känns dött). Så jag tänkte bara att jag skulle klippa bort så mycket som möjligt. Kanske att jag passar i page??


Jag har dock kommit på en tillfällig lösning på problemet.
Inbakad fläta. Har aldrig haft det förut och har aldrig gjort en förut. Detta var mitt första försök. Helt okej?!

Kommentarer
Postat av: Em

fint med inbackad fläta! :) hum, vad händer på måndag? det var väl den 14e maj mpndag det var ljusdal va? :) blev lite virrig nu, kan ju hända det händer nånting som jag glömt bort oxå ;)hehe nää vi har inte särskilt fint här hemma, köket/badrummet är gammalt & fult men det är därför vi vill renovera hemma i söderomsjön :D nytt kök/badrum hela rubbet.. vi kan ha nån mysig kväll här eller i söderomsjön nån gång :)

2012-05-06 @ 18:11:09
URL: http://emmachristines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0