Jag vill söka jobb

Jakten på jobb har börjat. Jag vet vad jag vill jobba med nu. Äntligen. Frågan är bara hur. Hur jag ska jobba. Hur jag ska få jobbet. Hur allt ska ordna sig. Men det känns skön för nu vet jag vad. Och det har varit den stora frågan i hela mitt liv.
 
Jag ska jobba med att hjälpa människor. Människor som inte har det så lätt. Människor som behöver pepp och pushning. Jag vill lära människor saker. Jag vill ge. Jag vill utvecka. Jag vill få människor att tro på sig själva. Jag vill ge människor bättre liv. Jag vill inspirera. Jag vill så gärna.
 
Vad ska jag skriva i mitt cv? Kan inte ni hjälpa mig? Ge mig er uppfattning om hur jag är som person.Jag ska nämligen skriva ett nytt CV och jag tror att har har förändrats sen sist jag sökte jobb. Jag är peppad, taggad och målinriktad. Om folk bara visste hur bra jag är på att jobba, då skulle dom inte tveka att anställa mig. Hur ska jag visa det? Jag vet inte hur jag ska få ut mig själv på en bit papper. Jag vill skriva en uppsats, ingen uppraddning om vad jag har gjort och när. Måste fokusera. Jag ska klara det här. Med bravur!

Kommentarer
Postat av: JJonsson

Jag kan absolut hjälpa dig med cv och liknande. Det är viktigt att vara medveten om vad som är relevant för varje tjänst du söker, ibland kan "uppraddning" också vara relevant!

I CV.et ska det framgår relevanta utbildningar/erfarenheter medan i personliga brevet ska du berätta varför just du är perfekt för tjänsten (säg att 100 andra har samma kompetens, varför ska de välja just dig beskriver du i personliga brevet)

Svar: Jag vet vad det borde innehålla men jag tror inte på den sortens cv.
Hanna

2012-11-22 @ 08:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0