Lchf update

Det går skitbra att äta rätt just nu. Jag har ätit helt korrekt i flera veckor. Åt ju en glasskula i Malmö men efter det har jag enbart ätit ok. Dock går jag inte ner ett gram. Är lite sur över det men vafan jag mår så jävla bra och då orkar jag inte hacka ner på mig själv för det just nu. Vi får se hur det ser ut nu i veckan då jag inte kommer att träna lika mycket. Kommer dock hålla igång lite och försöka göra det nu framöver. Jag blir jättetrött av att träna och jag har ju svårt för att lägga mig i tid på kvällarna så då kanske jag kan komma i säng tidigare tänkte jag.
 
Idag ska jag kocka matlådor till veckan så jag slipper tänka och impuls äta något.
 
Storhandlade igår haha..

Kommentarer
Postat av: Linda

Det blev något fel när jag skulle svara på min blogg, men det är iallafall byxorna och täcket som är från Ullared :)

Svar: Aha:) Jag vill också till Ullared!
Hanna

2012-11-26 @ 09:32:07
URL: http://lindabj.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej!
På TV3 ikväll ska de sändas någon dokumentär om en hel familj som lever efter lchf dieten, alltså inkl deras barn på 5 och 8 år, hur känner du inför barn och lchf dieten? Anser du att barn också bör gå efter den?

Svar: Ska svara på din fråga när jag har tid att tänka igenom saken:)
Hanna

2012-11-26 @ 14:42:13
Postat av: BR

oavsett vilken diet man går på så bör man ju ligga på ett kaloriunderskott för att gå ner i vikt..?
är ytterst tveksam till denna "mirakeldiet" eftersom många går ner 20-30 kilo och sen stannar upp i viktminskningen oavsett vad dom gör.

för mig är det enkelt; kaloriunderskott + träning & motion = viktminskning.

Svar: Jag räknar inte kalorier men jag anar att du har helt rätt. Jag går dock inte ner ett gram om jag tränar. Då stannar vikten och vägrar lämna min kropp.
Jag tycker inte LCHF är en mirakeldiet, det är bara en enklare diet för sånna som mig som blir galna av att vara hungrig.
Hanna

2012-11-26 @ 17:30:26
URL: http://battleroyale.blogg.se
Postat av: Lisa Brännström - Dressage By Lisa

Bra jobbat! :) Men det är ju så att ju mindre man väger desto svårare är det att gå ner i vikt också. Och det är ju välmåendet som är viktigast!

Svar: Absolut! Men jag tror att jag kommer att må ännu bättre om typ 20 kilo:)
Hanna

2012-11-26 @ 19:41:25
URL: http://dressagebylisa.blogg.se
Postat av: BR

ojdu.. försöker öka motståndet och köra intervaller, så jag har ingen aning om hur hårt eller mycket jag kör egentligen.. crossar mest för att få upp flåset nu och tappa kilon så att jag kan börja springa utomhus sen.. Tänkte faktiskt fråga dig om du skulle vilja springa ihop nån gång till våren, typ runt Vågen eller nåt. Det är sånt härligt spring-underlag där och det är roligare att springa med nån annan som kan sporra en.

Svar: Men va? Bor du här i Bollnäs? Haha jag är dock sviindålig på att springa:P. Men mina vänner har ett mål att vi ska springa Tjejmilen? Vårruset? en mil orkar jag aldrig.. Är Vårruset 5 km? Ja nått lopp iaf.. Midnattsloppet i Stockholm gillade jag tanken på haha.. är ju som piggast på natten!
Jag kör 33 minuter på crossen och försöker göra minst 1700 drag eller vad man ska kalla det. Det är drygt 50 i minuten. Så kör jag på motstånd 11 och 7 i intervaller. Vet inte om det säger dig någonting haha.. Men jag måste hela tiden ha nya mål att klå:P
Hanna

2012-11-26 @ 20:16:16
URL: http://battleroyale.blogg.se
Postat av: MalinKalin

Sv: Jag har flyttat till Rimbo. Det är väl ca 5 mil från Sundbyberg där jag bodde förr så det är ju fortfarande i Stockholmsområdet :P
Det vore ju skitkul att rida ut en sväng. Gör inget att det blir en lugn tur. Det är kul det med :)

Sån där mörk choklad är ju rätt ok när det är nån mer smak på dom än bara choklad. Då blir dom liksom för stark tycker jag :P

Svar: Haha.. ja vad skönt! Så nu slipper du bunkern? Då kan du blogga ofta nu då:P
Hanna

2012-11-26 @ 20:59:08
URL: http://malinkalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0