Barn är helt underbart

Jag sitter i soffan med datorn i knät och lyssnar på en tjottrande tjej. Hon pratar hela tiden:). Nu började dom snarka på tvn och då hör man strax efter snarkningar bort ifrån henne också. Hon härmar allt. När jag pratar i telefon så härmar hon mig haha. Snart ska hon få åka hem till sin mamma och mysa. Jag ska åka till stallet och ha sju lager kläder på mig. Tydligen kan man få ont i ryggen av att ha blitt kall och i stallet blir jag ju varm och kall om vartannat.
 
Ryggen värker men jag smörjer och smörjer med Voltaren. Så jag vet inte hur den skulle kännas utan smörjan. Lina ska rida Dansa idag igen. Spännande! Jag känner mig tok lugn och hon verkar riktigt nervös. Vi brukar bytas vid uppsittningen, då blir hon lugn och jag nervös haha..
 
Vet ni om man kan/ska dricka vin när man smörjer Voltaren? Jag vet att man inte ska när man äter det. Men påverkas detta på något vis? Har ju lovat att fira Katjas examenation ikväll!! Woop woop vad taggad jag är. Not! Men jag ska laga svinigt god mat till oss iaf!
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Voltaren och alkohol är ingen bra kombo, men jag vet inte om det även gäller gelen..men jag skulle nog strunta i vinet "ifall att"..

Svar: Jag hoppade vinet! Tack för dina råd!
Hanna

2012-10-27 @ 13:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0