Lördag

Jag har jobbat sen igår kväll. Idag var vi till Rättvik på marknad och myste runt. Blev en härlig dag i det något kyliga vädret. När jag slutade fem så sprang jag till bilen och rejsade till stallet. Det var ju min sista hästvakt kväll ikväll. Så tråkigt. Idag red vi en riktig kvällstur i mörkret mot Sibo och sedan in på ett område med massa hus.. såå mysigt. Tänk att jag drutta runt där på Tage liksom. Tror att han är något less på mig som låter honom skritta runt som värsta gubben, men det är så det ska vara. Vi travade dock lite och han var riktigt stabil att trava på motför Visa. Kan ju bara jämföra med henne. Lina sa dock efteråt att hon varit nervös för han kan kanske skutta lite om någon ovan vinglig människa travar. Undra vad mer hon vet som hon utsätter mig för. Jag har dock inget annat val än att lyda för Tage gör som Bronzac gör.
 
Ikväll ville jag gå ut på Tuppenz. Men det blev inte så. Blev riktigt besviken där ett tag. Det är Ebba Gold, bara Ebba Grön låtar!! Hur bra? Jo och det missar jag. Jag orkade inte gå ut med något gäng jag inte umgås med dagelidax så jag blev hemma. Hoppas alla som är där har skit tråkigt. Utom syrran, hon förtjänar att ha kul en kväll.
 
Jag lever i synd på dieten också. Käkar äpplen. Det finns ingenting att säga mer än att jag är korkad och lär så förbli några dagar till. Var dock på affärn idag och var inte ett uns sugen på lösgodis, chips, glass eller något annat sockrigt som Lina skulle köpa. Det är en skön känsla. Jag har kommit på att jag hatar Babybell ostar. De smakar plast och är bara allmänt äckliga. Imorgon ska vi käka lax på jobbet.. Mmmm vad gott!
 
Jag saknar min hund, det är nog det enda jag ogillar med min långa jobbhelg som jag har var fjärde vecka. Han får mig oftast på bättre humör. Katten är dock här men hon ligger ju mest bara ivägen överallt. 
 
I övrigt har jag plockat undan lite här hemma. Soffan är nu sittbar på alla 6 platser. Golvet är fritt från tre lager kläder. Köket är katastrof. Toan är klorerad. Ljusen är släckta eftersom jag inte orkat tända dom. Blommorna är tillbaka i de nymålade fönstren. Gardinerna är uppe igen, lite knöligare efter att ha varit ihopknölade i 11 dagar. Näsan är täppt men huvudet är overkande eftersom jag skippat nässprayen de senaste timmarna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0