Nytt beslut

Jag har varit lite off på bloggen ett tag. Ni kanske inte har märkt det eller så har ni gjort det. Jag beslutade mig för att inte dela med mig lika mycket som förut. Tyckte att det blev lite jobbigt när folk i min omgivning pratade om saker som var mina egna, och bloggens då haha.. Det funkar ju inte att tro att bloggens och mina saker är egna. Men jag känner att det här sättet att blogga är ingenting för mig. Jag skriver om just ingenting alls. Jag tror att ni har förstått min enorma kärlek för hästarna nu. Det har liksom känts lätt att blogga om det för jag vet att det inte gör Lina någonting och Jag älskar att läsa min blogg då haha..
 
Men nu blir det lite omprioriteringar. Mer av mig igen. Mer av annat. Är ni med på det? Vad skulle ni vilja läsa mer om?
 
Jag tänkte häromveckan när jag fick en kommentar av någon av er som frågade om det var mitt barn som jag höll i famnen. Några andra frågade också saker som för mig är självklara och de hade läst min blogg pga LCHF och en pga hästarna i ca 2 månader. Då kände jag. Shiit hur hemlig har jag varit de senaste månaderna egentligen. Jag älskar era kommentarer och frågor och påhopp om olika saker. Vi gör bloggen så igen!! Snälla!
 
Nu ska jag jobba vidare.. Den här veckan jobbar jag så lite lite att jag får lite panik för jag vet inte vad jag ska göra med all min tid. Tror ni jag kommer att bli sysslolös!! 

Kommentarer
Postat av: Paulina

Du kan ju läsa min blogg om du vågar..

2012-10-07 @ 21:10:10
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Nina

Fast min kommentar om det ev kunde vara ditt barn var lite skämtsamt skrivet, tråkigt att det inte gick fram...

Svar: Jaha.. ja jag vet ju ingenting:)! Men jag önskar att hon vore min:)
Hanna

2012-10-07 @ 23:07:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0