Shopping

Vet ni något sjukt. För några dagar sedan var det någon som kommenterade och som var glad att jag hade åtegått till att blogga mer om mitt vanliga liv typ. Hon benämnde dock ordet "Mode" och sen är allt blurrigt men det var typ lchf, vardag och mode! Jag har inte en susning om mode. Jag är helt lost. Jag bryr mig för lite om vad jag sätter på mig. Nu måste jag på grund av denna kommentar tänka på mina kläder. Hur sjukt?
 
Jag frågade syrran hur någon kunde benämna min blogg i samma mening som mode! Hon tyckte dock inte alls det var konstigt för jag visar ju upp kläder typ varje dag. Men när jag lägger upp en bild på mig så ser jag hår, ansikte, fluffighet eller mindre fluffighet. Men eftersom några av er uppfattar att jag har kläder på mig så får jag be så mycket om ursäkt för min hiskeligt otänkande klädsel.
 
Shoppade lite nytt i Valbo.. Here we goo.. Jag spårade ur lite.. men det är okej va? haha..
 
















Shoppade en (eller två för jag köpte såklart en av varje färg som vanligt haha) fin grej som jag tänker ha imorgon kväll när vi ska ut. Enkel men blir nog fin ändå. Ni vet kort fram och längre bak, I love it! Ja ja den som väntar får se.

Kommentarer
Postat av: Paulina

Haha jag gillar då dina fotoköp bättre än modebloggarna! Nu har du ju köpt stallvinter-grejer så nu kan du inte banga när det är 20- :D

Svar: Vantar haha.. behöver sockor, tjockbyxor, polotröjor och skor!!
Hanna

2012-10-26 @ 22:37:32
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Paulina

Ja men det är en bra början då.. haha

2012-10-29 @ 22:39:05
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0