Snurrig och gladare

Har varit så himla snurrig och yr idag. Det blir helt svart för ögonen och jag svajar till men jag däckar inte ihop. Jag åkte till stallet iaf. Tänkte att det är bättre att ha folk runtomkring mig utifall jag skulle svimma på riktigt. Lina tyckte väl inte att det var en lika strålande idé. Men jag svimmade inte. Jag tror det är någonting med öronen. Jag ville inte ens rida idag, frågade Annika om hon skulle rida, men vi gick allihopa. Ni kan ju tänka er hur yr jag är om jag till och med avstår från att rida.
 
Imorgon ska jag vara bra. Är trött på att vara fake glad. Det funkar ju inte att gå runt och vara halvsur i vanliga världen. I stallet blir jag alltid skönt glad. Jag satt ute i regnet idag och det gjorde mig inte ett smack. Det är så himla underligt.
 
Ikväll träffade jag Linda på affärn, jag saknar verkligen henne ibland. Tänk att vi bodde ihop i flera år. Tänk vilka liv vi levde då motför nu. Vi ska boka in en dejt snart!! När jag kom hem kockade jag matlådor till imorgon dag, kväll och en till fredag lunch. Alla andra måltider kommer jag att äta på jobbet fram till måndag lunch. Det känns långt dit. Ska hinna mycket i helgen. Bara massa skoj. Vet dock inte när jag ska sova. Jag är svinbra på att planera in saker efter varandra. 
Nu är det mössväder

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0