Stallsöndag

Imorse gick vi upp ut och sen hem och klädde på mig lite mer kläder innan vi åkte mot stallet. Med vi menar jag, jag och hundarna. Vi kom fram lite innan vi tänkt så vi tog en prommis runt åkern och lät hundarna springa av sig ännu mer energi. Sen fick dom sitta i bilen medans vi donade och lastade Dansa.
 
Väl i Spännars var Dansa lite mer nyfiken än vanligt. I longeringen lyssnade hon grymt bra på sina kommandon. Men lite skutt hit och dit blev det. Sen satt Lina upp och det gick bra en jättelång bit men sen var det dax för lite Dansning igen. Lina flög av. Huuuaa jag tycker det är lite läskigt. Det gör ont i hela kroppen på mig när jag ser att hon landar. Men det gick bra, hon är lite öm nu dock.


Tillbaka i Lillstallet tog vi en ridtur jag på Visa och Lina på Noa. Det gick hyffsat. Lina var hårdare än hårdast för vi red förbi några hästar som Visa blev lite "underlig"(kan inte beskriva, en känsla av myror i benen liksom) och på hemvägen travade vi fram nästan till hästhagen. Jobbigt. Men bra för nu vet jag ju att det går till nästa gång. Min hjärna har dock kommit så långt nu att jag tänker "det värsta som kan hända är att jag flyger av". Och det är mycket bätte än att sitta på en skenande häst eller att sitta kvar på en vild häst. Så det är tur att jag inte tänker på det. Jag kan lugna mig relativt snabbt för det hjälper ingen om jag blir olugn. Vi fick erbjudandet att rida i Padocken också, men jag ville inte rida tillbaka till de där hästarna och tur som en tok så ansåg Lina att vi inte hann. Det räcker med lite jobbigheter per gång tycker jag. Fast det är lite tråkigt för jag har inte ridit i en padock sedan jag gick på ridskolan. Så jag vill göra det någon gång i framtiden. Kanske blir på Tage imorgon?! Man vet aldrig vad Lina har för planer och i stallet är det hon som styr mitt liv om jag inte vägrar.
 
Sen åkte vi tillbaka till Spännars och Lina red Bronzac medans jag gick en prommis med hundarna. Nilla älskar verkligen att vara med bland folk och där det rör lite på sig. Så roligt att se henne.
 
Nu har jag tvkväll och inser precis att NCIS visas klockan 21!! Bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0