This girl is on fire

Jag fullkomligt älskar den låten idag. Jag har nog lyssnat på den typ 20 gånger ikväll. Den är stark, power, arg, förhoppningsfull, den får mig att le. Hög på livet liksom, den är allt!
 
Jag har varit riktigt förbannad idag. Människor som är väldigt vuxen i ålder och beteer sig som en snorunge. Omogna kränkande elaka människor är bland det värsta jag vet. Jag var otroligt mogen, jag gick inte i strid, jag bråkade inte utan jag elimenerade människans ord. Men jag skulle så gärna bara viljat hällt 7 ton kobajs i hans trädgård men det går ju inte att leva så. Nu är det gjort och snart bortglömt av många men en av mina bästa vänner fick må dåligt och det är inte okej. Synd, så jävla synd att man inte bara kan bestämma och styra över alla andras handlingar, ord och liv. Tur att det finns minst lika många fina, snälla, kloka människor som inser vad som är rätt och hur det bör vara.
 
Imorgon ska jag träna, på gym. Baltazar vet jag inte vart jag ska göra av. Känner att det är dax nu. Mitt knä fuckade upp sig idag. Det vek sig, höggs med en sylvass kniv, jag kunde inte gå utan att hålla i rullstolen. Kul. Jag är redo nu. Knäna och ryggen och magen och armarna ska tränas upp via ett gym igen. Intressant. Knäckande eftersom jag vet att jag inte kommer att orka lika mycket nu som när jag slutade förra gången. Men det betyder också att jag kan bli starkare om jag kämpar. Kämpa, det kan jag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0