Tomma fingrar

Har inget speciellt att skriva om idag. Jag har klarat av en stor grej idag som jag gruvat mig lite inför. Känns skönt att det blev mycket bättre än jag kunde ana. Nu kan jag släppa det och gå framåt.
 
Det blev ingen ridning idag. Trist. Onödigt att jag var lite nervös för några dagar sedan. Grejen är den att jag är inte nervös för att flyga av längre. Jag är nervös för vad Lina tänker hitta på. Jag är glad att jag fick umgås med Lina, Sandra och hästarna idag. Tage är så himla mysig! Jag glömde berätta för er igår att Visa myste in sitt huvud i mig och stod så en stund. Det har hon aldrig gjort förut. Hon är inte värsta myshästen direkt. Men kramas kan hon om man står runt halsen. Men huvudet brukar hon vilja ha fritt men igår då var hon myssjuk och det är bra för det är jag jämt.
 
Jag mockade Tage och Elis boxar, det fick bli min motion idag. Jag gillar att mocka nästan jämt. Det är inte ens jobbigt längre. Tankarna hinner sorteras och bli klarare eller bara få finnas iaf. Jag kan lätt bli lite borta när jag snurrar runt där inne i boxarna. Skönt.
Rakt hår idag:)!
 
Det är en tuff vecka den här veckan. Ibland har jag så mycket planerat att jag knappt orkar kolla i kalendern.
Min vecka:
Idag jobb, hästvakt, handla, laga mat till hela veckan.
Tisdag jobb, jogga, Halv åtta hos mig middag!
Onsdag sov morgon, träffa Frida, stallet, te hos Malin.
Torsdag jobb, träffa E.
Fredag jobb, Halv åtta hos mig middag!
Lördag jobb hela dagen och natten
Söndag jobb.. 
 
Borde även hinna tvätta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0