Box´n fun!

Ikväll körde vi Box igen(andra gången nu), jag och Lina. Så himla bra och roligt att Lina har dragit igång med träningen för då kommer jag ju iväg också. Idag var det mycket mer fart och kondition än sist och inte lika krångligt vilket jag tycker är bra. Det är roligt och peppande att träna med Lina! Jag är lite såhär "ohhhnoo" till typ allt men kämpar sedan så mycket jag orkar och Lina kan ta det, hon bara kämpar på. Hon är van från ridningen med Tage tror jag haha..
 
Sista övningen var dock vidrig. Jag stod med mitsarna och alla fick kicksparka mig. Min handled gör ont och mina armar börjar bli blåa men mina överarmar och axlar är nog rätt mycket starkare efter denna aktivitet. Sen hade jag bråttom upp från en övning då man ligger på rygg och får benen nerputtade och ska dra upp dom igen och då knakade det till i höger knä. Jag vred mig upp liksom och jag blir livrädd för att det ska bli något krångel. I vanliga fall är det ju vänster knä som strular. Jag stretchade ut knät när vi kom upp och det blev mycket bättre. Men det känns lite ostabilt tyvärr. Hoppas alla krämpor går över tills imorgon! Jag har ingen lust att anpassa mig till min kropp mer än jag gör utan nu får min kropp ta och shape up.
 
Just det. Anna du frågade vart jag går på pass och Boxningen går jag på Sporthallen. Köpt ett klippkort för 600?! så 60 kr per gång. Tycker att det är värt det 1 gång per vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0