Fighter

Jag är så jävla stolt över hur mycket jag har förändrat mitt psyke gällade träning. Jag har alltid varit en envis människa och gärna använt den egenskapen på ett riktigt negativt sätt. Men jag har hittat en kämparglöd inom träningen som jag aldrig trodde att jag hade. Det är så överaskande och känns lite halvt overkligt om jag ska vara ärlig. Jag fullkomligt älskar att uppnå mål. OCH ikväll uppnådde jag ett mål som jag aldrig, verkligen aldrig trodde att det skulle vara möjligt att uppnå.
 
833 slides på crossen på 13 minuter i level 13 och 11 som vanligt. Jag brukar klara 700. Jag har vid ett tillfälle nått 733 slides och vid ett tillfälle nått 796 slides, det trodde jag att skulle bli mitt bästa resultat någonsin. Men idag klarade jag alltså mitt omöjligaste mål. 833 slides. Jag hade blodsmaken och fy faaaan vad jag kämpade. 833 slides innebär 64 slides i minuten vilket är galet jobbigt. 
 
Åhh alltså ni anar inte hur jäkla lycklig jag är för detta. För jag trodde verkligen ALDRIG att det skulle gå. Jag förstår nästan inte att det är sant. Helt galet jävla bra!
Bild bevis
 
Speedad lycklig tjej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0