God kväll

Jag är speedad, Celsius är verkligen bra haha.. Efter jobbet idag så åt jag påskmat hos mormor och morfar. Mysigt att vara där nere men det blir lite lätt rörigt med våran familj. Vidar våran minsting pratar oavbrutet från att han vaknar tills han somnar. Jag missade kortvisningen från mamma och pappas resa eftersom jag då åkte mot stallet. Efter insåg jag att jag skulle hinna med gymmet om jag skyndade mig så jag svepte en Celsius och gasade glatt mot gymmet. Småspringer in och möter denna glada skylt..
Jävligt bra. Så då stod jag där full i energi och taggad. Kollade om det fanns något pass istället då men nope stängt där med. Alltså jag borde bo i typ Stockholm där de har öppet dygnen runt. Blir så less på stängda saker. Men men jag åkte hem och har nu rensat igenom min lägenhet på saker som åker till Erikshjälpen imorgon med syrran. Handtorkat golven. Inte diskat. Rensat ur några svarta boxar så jag kan ha andra saker där. Tagit reda på all tvätt. Städat badrummet. Kollat på Det Okända. Ätit hallon med grädde och valnötsbröd med smör. Kollat på Ullared så nu vill jag åka dit.
 
Nu ska jag springa ner till förrådet med en kasse grejer, gå ut med två påsar skräp, dricka lite vatten, hoppa upp och ner tills jag blir trött, duscha, göra matlåda, diska och sen lägga mig i sängen och kolla på Ponny Akuten. Hoppas på att somna innan tre för då hinner jag sova 4 timmar.

Kommentarer
Postat av: Anna

Vart går du på pass? Vill också men vet inget bra ställe förutom sporthallen, men det är dyrt där tycker jag.. :/

2013-04-02 @ 08:37:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0