Jess pizza

Gjorde en pizza till lunch idag. Brukar egentligen inte ta mig tid att "laga" någon mat till det första målet eftersom jag är så hungrig då. Men idag tog jag tag i mig själv och slängde ihop en pizza efter Jessikas recept. Följ henne på Instagram för recept tips! @supersessan 
 
Jag åkte in på affärn och köpte pålägget i plockbaren. Jag tog räkor, mossarella ost, fetaost, purjolök, paprika och sen hade jag svamp och ost hemma.
 
Du behöver till botten:
2 ägg
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
2 dl riven ost
1/2 tsk salt
*Vispa ihop och låt stå medans ugnen kommer upp till 200 grader.
*Bred ut på ett bakplåtspapper och grädda i 10 minuter.
 
Ta ut botten och ha på det du önskar. Jag tog det jag skrev ovan plus en tomatsås gjord av tomatpure och tacosås, sen hade jag såklart på pizzakrydda/oregano.
 
Gräddade i typ 30 minuter så att osten blev lite färgad.
Åt 1/4 med beasås. Sen åt jag 1/4 till när den kallnat, nästan godare ljummen.
 
Gott men jag gillar min vanliga ostbrödsbotten mera, kommer ni ihåg när jag gjorde småpizzor/varma mackor ?! så det blir den nästa gång. Denna blir lite mer sladdrig och geggig liksom. Men riktigt gott var det!!

Kommentarer
Postat av: Emilie

Hej Hanna!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,
Emilie
Hittarecept.se

2013-04-25 @ 15:06:57
URL: http://www.hittarecept.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0