Onsdag kväll

Jag kunde inte hålla mig från att hämta hem min fina hund ikväll. Så direkt efter teatern åkte jag och hämtade honom och sen en sväng till syrran för att få ögonbrynen noppade. Så sjukt att folk går och lägger sig vid tio halv elva. Det är inte min värld haha.. Men jag borde ju lära mig pappa blir galen när jag kommer efter tio på kvällarna haha.. 
 
Teatern eller musikalen var jättebra! Man fick inte knäppa några kort och det är ju synd för er och kanske lite synd för dom för nu får de ju ingen reklam direkt. Men jag kan berätta att det finns fortfarande biljetter kvar till typ alla föreställningar så boka biljett och gå och kolla! maila på [email protected]
 
Träningspasset efter jobbet gick bra, var stressad som fan eftersom jag hade mindre än 1,5 timme på mig att bli klar till teatern. Men nu är alltså pass 29 gjort! Sprang/gick på bandet i 0.5 kilometer innan jag cyklade 7.5 km. Det blir typ som att cykla en mil. Cykeln var inte ledig först.
 
Det märks att jag är en "inte klä upp mig tjej" alls längre för jag har 6 par skor i min hall och alla är stall eller jobb skor. Så idag invigde jag ett par nya ballerina skor till min fina nya tunika som jag visade förut. Jag kände mig riktigt somrig och fin. Det är roligt att klä sig lite finare ibland även om jag trivs med att gå i lortiga bekväma stallkläder.
Båda mina hjärtan trängs här i sängen med mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0