Ordning och reda

Nu har jag äntligen fått lite ordning i huvudet och framöver. Jag har lite jobb framför mig nu innan allt är klart men det känns som att allt kommer lösa sig till det näst bästa nu. Jag tycker det är jobbigt när saker och ting är oklara, osäkert och ostrukturerat. Speciellt när det gäller jobb, arbetsfömedling och akassa mm eftersom det ändå handlar om ekonomi och överlevnad. Jag kommer att vara arbetslös från ca den 1 juli, så om ni har något passande jobb till mig, hör av er! 
 
Imorse när jag slutade jobba åkte jag direkt till stallet och red Visa. Ibland när jag är där, speciellt på morgonen så slår det mig hur himla glad jag är att jag får ha det såhär bra. Jag myser runt och bara lever. Red nästan 30 minuter, vi skrittade runt och travade två korta sträckor. Vi måste ju kolla så att Visas ben håller. Sen borstade jag av de andra hästarna lite innan de fick gå ut. Då tog jag en prommis på ca 1 timme ute på åkrarna med Baltazar innan jag mockade och fixade stallet. En perfekt morgon!
 
Sen gjorde jag pass 26 (av 31) på gymmet med Sara och Johanna kom också en sväng. Nu är det Det Okända och lunch bestående av blåbär och grädde.
 
Ja det var mina tankar för tillfället!
Visa

Lunch

Tröttmössan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0