Today

Jag sov sjukt dåligt inatt, vände och vred på mig och var törstig och måsta gå på toaletten. Men framåt morgonen fick jag sova typ 3 timmar kanske. Lånade en tvgrej av Linda igår så jag kunde kolla på massa avsnitt av Rizzoli and Isles, det bidrog ju till att jag var vaken halva natten också.
 
Har ett irriterande obehag i kroppen och huvudet och det stör mig. Det är mest mig själv jag måste jobba med för att få bort det. Jag har otroligt svårt att ändra en tänkt plan och göra på ett helt annat sätt. Men nu är det inte jag som bestämmer allt här i världen och då blir det ibland förändringar som är jävliga men som man bara får ta och göra det bästa av. Jag övar mig och är väldigt mycket bättre nu än för några år sedan. Så jag hoppas jag hittar en bra lösning på allt detta snart så att mina tankar kan få vila.
 
Idag har vi varit i stallen hela dagen. 7 timmar tror jag att Lina sa. Lina har longerat Dansa. Jag har fixat lite med Tage och tömkört Visa en snabbis. Baltazar har haft världens bästa hundvakter, Hedvig och Anna som var med när vi åkte med Dansa. 






Kommentarer
Postat av: Nina

Oj vilken fin svans (eller vad det heter?) den vita hästen har.

Svar: Ja Silver är en riktigt fin ponny :)
Hanna

2013-04-07 @ 23:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0