Vilken nedrans härlig dag

Dagen har gått i ett och jag har skött maten exemplariskt. Nu jäklar är det hårdkörning haha.. Jag är så himla allt eller inget människa att det är jobbigt. Idag har jag dock bara ätit två gånger. Tre ska jag ju äta. Men men jag åt grillad kyckling med coleslow, keso, 3 oliver, ost, avokado och fetaost. Samma sak två gånger. Så gott! Har inga kort, vi får inte längre ha telefonen på jobbet så det blir dåligt med matbilder nu när jag har jobbat tyvärr.
 
Hade ju sovimorgon imorse och det är ju bland det bästa jag vet. Sen jobbade jag några timmar innan vi åkte iväg med Dansa till Patrik som ska hjälpa till att rida in henne. Hon var lite uppsvansad idag när hon kom ut ur transporten men allt gick finfint. Det är så roligt att vi äntligen är på väg igen. Har ju väntat lite på våren så att hon ska kunna ridas hemma utan skor.
När vi kom till Lillstallet så red jag Visa, kommer ett eget inlägg om det imorgon. Det var ju såklart helt underbart som vanligt. Jag blir lycklig i själen och peppad på livet på något vis.
 
När vi kom till Bollnäs så åkte jag direkt till gymmet och körde pass 28. 3 pass kvar nu, kommer nog kännas lite tomt när jag har gjort mina 31 pass. Kom hem till 21 och skulle kolla på Det Okända men nu har det tydligen slutat och Biggest Loser börjat. Skit. Men men that´s life. Så nu har klockan hunnit bli lite väl mycket så nu ska jag hoppa isäng. Imorgon väntar jobb, Dansa träning hos Patrik och sen tömkörning av Visa.
 
Kul att ni gav mig så många "önske rubriker". Eller inte. Så därför får ni läsa om mina dagar i allmänhet och om ridning och träning i synnerhet. Good for you.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0