Freaka ur

Jag kan nästan alltid se två sidor av saker och det är därför det blir så himla svårt att skriva en blogg ibland. För tex som det här med striktheten i lchf(ni vet inlägget "unna sig"). Jag vill ju vara strikt men är det inte. Jag äter till vardags tomater, röd paprika. nötter och sånt som ligger på gränsen. Sen äter jag ju även andra saker som ni titt som tätt ser här på bloggen. Jag vet inte hur jag ställer mig till mitt eget beteende heller. För jag anser inte att det är bra att äta lchf mat plus saker som inte är lchf. Där har ni problemet. Men jag mår så himla bra av den kosten att jag vill äta den. Men jag har kommit fram till att jag även vill äta andra saker ibland typ som godis eller dricka en drink eller käka vattenmelon. Med ibland menar jag 1 gång kanske var 8onde vecka.
 
Jag har ingen plan för detta. Jag vet inte hur jag ska hantera det. Det har ingenting att göra med att jag inte är nöjd med lchf kosten utan bara en vilja att vilja äta andra saker ibland.
 
Hur har ni gjort som gått ner klart i vikt. Käkar ni fortfarande strikt 24/7? Jag gör ju det 95% av tiden men jag tror inte att det är bra att laborera som jag gör och ändå vill jag inte sluta laborera heller. Vad gör det med kroppen?!
 
Jag tror att det är bra att se över sig själv och sin situation och vanor. Man kan aldrig ha för mycket information. Jag tror på att freaka ur ibland och bara vara människa. Det behövs i mitt liv som annars är strängt kontrollerat av mig. Men frågan som återkommer i mitt huvud är, Hur farligt är det att vara mänsklig?!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0