Gårdagen

Är på jobbet nu och jobbar ett utav mina sista pass. Känns skit tråkigt! Men jag tänkte visa er lite bilder från gårdagen då jag släpade mig upp och åkte iväg till stallet med Lina.
 
Vi åkte först och flyttade hem hästarna från sommarhagen. Det var helt underbart väder och eftersom jag mådde väldigt illa la jag mig på en filt medans Lina och Annika åkte hem med Dansa först. Sen lastade vi Visa och Lukas och åkte hem med dom. Dansa blev överlycklig av att få komma hem så hon skuttade runt som bara attans i hagen. Sen tog jag och Lina tag i målningen av stallet. Jag kämpade på men var liiite seg haha.. 
 
Sen åkte vi till Linas mamma och åt tacos, jag mådde så mycket bättre efter det. Tänkte att antingen spyr jag eller så blir det bättre, en chansning som gick bra.
 
Sist på dagens schema stod Bronzac och Spännars. Lina hade stallhelg så eftersom jag piggat på mig så pass så städade jag lite och donade medans Lina mockade och fixade Bronzac. När hon red iväg la jag mig på en filt i skuggan och slappade.
 
En mysig dag som hade kunnat bli hur tråkig som helst om jag hade stannat hemma och legat i soffan.

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Sv: Ja gör det :)
Vilka fina hästar :)

Svar: Ja dom e fina :)
Hanna

2013-08-05 @ 16:06:16
URL: http://malinkalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0