Köttfärslimpa

Jag har upptäckt köttfärslimpan och jag älskart! Det är så himla enkelt, bara att röra ihop och shoopa in i ugnen och så har man en smakrik perfekt måltid. Gillar att käka den med gräddstuvad kål.
 
Sist hade jag i
500 gram ekologisk nötfärs
2 ekologiska ägg
En stor skvätt grädde
1 gul lök
5 nävar kantareller (från affärn för jag är alldeles för ointresserad för att plocka dom i skogen)
En låda mini mosarella ostar
salt
svart peppar
 
Vevade runt allting och la i min avlånga brödform med bakplåtspapper. In i ugnen på 200 grader i 50-60 minuter. 
 
 Ser vidrigt ut men smakar ljuvligt. Lovar.

Kommentarer
Postat av: Sara

Låter skitgott! Måste provas, dock utan svamp för det tycker jag inte om. Hur gör man gräddstuvad kål? Kokar kålen och häller sen i grädde??

Svar: Ja har lagt ut receptet nu :)
Hanna

2013-08-26 @ 18:41:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0