Köttfärslimpa
Jag har upptäckt köttfärslimpan och jag älskart! Det är så himla enkelt, bara att röra ihop och shoopa in i ugnen och så har man en smakrik perfekt måltid. Gillar att käka den med gräddstuvad kål.
Sist hade jag i
500 gram ekologisk nötfärs
2 ekologiska ägg
En stor skvätt grädde
1 gul lök
5 nävar kantareller (från affärn för jag är alldeles för ointresserad för att plocka dom i skogen)
En låda mini mosarella ostar
salt
svart peppar
Vevade runt allting och la i min avlånga brödform med bakplåtspapper. In i ugnen på 200 grader i 50-60 minuter.
Ser vidrigt ut men smakar ljuvligt. Lovar.
Kommentarer
Postat av: Sara
Låter skitgott! Måste provas, dock utan svamp för det tycker jag inte om. Hur gör man gräddstuvad kål? Kokar kålen och häller sen i grädde??
Svar:
Hanna
Trackback