Rastlös men sliten

Knäna fick sitt igår och dagen började med en nedrans värk i det vänstra. Gick upp och ut och satte mig mot en cement vägg i solen och väntade på att min mamma skulle komma med Baltazar. Vi mös en stund ute i det härliga vädret och så bestämde jag att det skumme bli vår dag idag.
 
Vi har myst och lekt hemma. Vi åkte och hälsade på Elina och drog med henne på Stranden i några timmar. Väl hemma kollade jag ikapp lite tvprogram, bloggar och bara var. Jag vet inte hur många gånger jag kände att "men en prommis på 6 km funkar ju" "gymmet är fortfarande öppet" ..... Jag är så en ALLT eller inget människa. Det är lika jobbigt för mig att avstå från att träna/röra på mig som att göra ingenting fysiskt.
 
Nu har vi precis varit ute på en kvällsprommis runt kyrkan. En riktigt mysig runda! Högst två tre kilometer och vi gick sakta sakta, det är en utmaning i sig. Baltazar var lycklig som fick nosa överallt och göra sökrutan några gånger och bara få gå och mysa runt. Vi har alltid bråttom annars. 
 
Imorgon kör vi på igen! Jag ska lära mig att planera bättre så jag får mycket gjort på mindre tid och sen tid att strosa och njuta helt utan krav. Stallet var så och är delvis så nu också men jag har ju gjort om lite så att stallet numer är en aktiv plats där jag fixar lite av "jobbet" som ska göras eller motionerar. Mitt mål med morgon imorgon är att skriva en lista på allt jag ska göra framöver. Hitta bröllopsklänning, Kolla fackavgift, Boka stugor, Boka massage, Ringa veterinären om tanden, Ringa om lägenheten(eftersom de inte svarat på mailet, jag fattar verkligen inte varför folk inte svarar på mail om man väljer att ange en mailadress), Kolla om och vad jag vill ha på Hööks utifall jag tittar förbi där imorgon, Laga mat till jobbet i helgen?! Ja herregud va med grejer jag ska göra men det tar ju inte så lång stund var.

Kommentarer
Postat av: lina

Om du ska till hööks, får jag betsälla ett pannband med dig då?

Svar: Jupp jupp
Hanna

2013-08-07 @ 23:20:42
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0