SEMESTER

Jag åker bort i några dagar och kommer troligtvis vara ganska utan mottagning. Tråkigt nu när jag väl har kommit igång med blogginläggstänket igen. Dock är det bara tänket som är igång inte fingrarna. Kommer inte att ha med någon dator men jag hoppas kunna knopa ihop nått inlägg via appen.
 
Mina strikta 77 dagar utan godis är nu slut och jag kanske tänker äta några hundra godisar på denna resa. Har faktiskt inga matutmaningar och inga träningsutmaningar(förutom träna 4 gånger per vecka, det är ju hela 2013) just nu. Känner mig väldigt nöjd med livet och hoppas att jag känner likadant när jag kommer hem. Annars brukar ju jag behöva en utmaning eller flera för att ha koll på läget. Vi får se hur det blir, känns som att nötter och valnötsbröd funkar himla bra också:)!
 
Hann med två FA pass idag så det känns skönt att det bara är två kvar som jag behöver klara av på resan. Tror att vi har planerat många och långa promenader, får se om de blir tillräckligt snabba också.
 
Var ute och jogga Lukas lite tidigare också, han var så himla pigg och framåt!! Det är så roligt vilken förändring han har gjort. Nu står han helt stilla utanför stallet när jag pysslar runt honom och till och med med svansen som han är så rädd om. Grimskaftet kan ligga över halsen och han står så snällt och DET är en helomvändning för en sån som Lukas:).
 
Nu ska jag slappa !

Kommentarer
Postat av: Nina

Hoppas du får en fin resa :-)

Svar: Tack :)
Hanna

2013-08-14 @ 12:24:05
Postat av: Ida

Du är så duktig Hanna :) Hoppas du får en trevlig resa

Svar: Tack fina du! Resan var perfekt :)
Hanna

2013-08-14 @ 13:19:38
URL: http://edaidling.blogg.se
Postat av: MalinKalin

Härligt med semester! Jag vill att min semester ska fortsätta i all evighet ;P

2013-08-14 @ 22:04:11
URL: http://malinkalin.blogg.se
Postat av: Kattis

Jag skulle gärna säga "ha en trevlig semester", men det där med 100 godisar på en vecka får mig att rygga tillbaka från den meningen. Varför _fortsätter_ du inte bara med det strikta "inget godis" tills du har nåt din målvikt? Du har ju själv sagt att det är godiset som är det som gör att du faller tillbaka?

Svar: Jag var ironisk och överdrev lite. Ja varför gör jag inte bara det, det är en bra fråga och svaret är: Därför att jag har valt att leva såhär. Godiset gör inte att jag faller tillbaka, om jag äter godiset så jag jag ju tillbaka redan så jag vet inte riktigt hur jag har formulerat mig om det tidigare.
Hanna

2013-08-15 @ 01:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0